Plastic bouwdozen, 1:87 e.d.

In ons hoofstuk Plastic modelbouw vind u plastics ( benaming voor plastic modelbouwdozen, ook wel "plakdozen" genoemd ) van alle gangbare model bouwdoos fabrikanten.

De bouwdozen komen van merken als Revell, Italerie, Dragon, HAT, Tamiya, Hasegawa, Trumpeter maar ook van vele nieuwe merken uit oost europa.

Onze sortering is onderverdeeld zoals u, de plastic modelbouwer, dat graag zou zien. Bouwt u militaire plastic bouwdozen in de schaal 1/35 dan kunt u naar hartelust

uw materialen bij elkaar zoeken en wordt u niet lastiggevallen met KLM vliegtuigen of pijvoorbeeld Porsche auto's in de schaal 1/24.

Verder op onze site vind u potjes modelbouw verf van Humbrol, Vajello, Revell en natuurlijk Tamayia plastic modelbouw verf. Ook heeft u een ruime keuze aan marterharen en

andere hobby penselen. Van Faller Berka, Heki en Busch zoals ook gebruikt worden bij het maken van scery voor gebruik bij de treinbaanmerken Marklin, Fleischmann en Roco.

Revell, Tamiya, UHU en Humbrol lijm vind u onder het hoofdstuk modelbouw lijmen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.