Over ons

Muco Amsterdam BV is van huis uit een handel in elektronica onderdelen en toebehoren. Het bedrijf is sinds 1936 gevestigd in Amsterdam. In de oorlogsjaren hield Muco zich bezig met het maken van, destijds door de Duitse bezetter verboden, buizenradio's.
Na de oorlogsjaren heeft Muco zich verder toegespitst op het zelf maken van elektronische apparaten zoals bandrecorders, buizenversterkers, radio's, TV's en andere apparatuur. In de jaren 60 heeft er nog enige jaren een samenwerking met Radio Kleinhout in Haarlem plaatsgevonden. De huidige activiteiten waar ook al lange tijd de radiobestuurde en statische modelbouw aan toebehoren zijn gestart in de loop van de 80er jaren. Aan het einde van de vorige eeuw was Muco onderdeel van de franchiseorganisatie Display-elektronica welke zelf in Utrecht was gevestigd.
Begin deze eeuw kon u een Muco vinden in Alkmaar, Hoorn, zwaag en op drie lokaties in Amsterdam.
Sinds de recessie in 2007 heeft Muco zich meer en meer gespecialiseerd in het verhandelen van creatieve materialen tbv prototype ontwikkelingen. Daarnaast voorziet Muco in de behoefte aan educatieve uitdagende bouwstenen voor het ontwikkelen van een creatief denkpatroon én ten behoeve van het maken van technische oplossingen.

Muco verhandelt op dit moment zo'n 80.000 technisch georienteerde producten uit voorraad en beschikt over nog eens meer dan 1.000.000 nummers uit het elfa.se distributiepakket!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.