Privacy beleid


De Muco website is eigendom van Muco Amsterdam B.V. Voor Muco is een verantwoorde omgang met gegevens van gebruikers van groot belang. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt Muco zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt betreffende het Vastleggen en verwerking van gegevens

Wanneer u contact met ons opneemt, zijn wij gerechtigd informatie zoals uw naam, postadres, e-mailadres, type verzoek en andere informatie die u ons gezonden heeft, op te slaan. Tevens slaan wij deze informatie op wanneer
u een bestelling bij ons plaatst. Dergelijke informatie zal gebruikt worden om uw verzoek te kunnen beantwoorden of om het gebruik van ons verkoopapparaat te bevorderen. Muco gebruikt de gegevens om de bezoekers op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen mbt producten en diensten, de producten en diensten van andere bedrijfsonderdelen van Muco en van producten en diensten van zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Als Muco hier gebruik van wenst te maken, dan zal zij altijd trachten rekening te houden met voorkeuren. Indien de bezoeker van Muco besluit zijn gegevens via Muco aan derden te verstrekken, dan is Muco op generlei wijze verantwoordelijk voor de manier waarop deze derde met deze gegevens omgaat.
Muco zal betrachten alleen met partijen te werken die zich conformeren aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Uw rechten

Op het moment dat u uw persoonsgegevens aan ons ter beschikking stelt, kunt u bezwaar maken tegen de verstrekking van uw gegevens aan (of gebruik voor rekening van) derden. Verder kunt u op elk moment bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing doeleinden. U kunt op elk moment inzage vragen in de gegevens die wij over u verzamelen of deze laten corrigeren of verwijderen.

Beveiliging gegevens

Muco maakt gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonlijke gegevens.

Bezoekgegevens

Op onze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals onder meer de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te verbeteren, zodat Muco haar dienstverlening verder kan optimaliseren. De enige informatie die wij tijdens het bezoeken van de site verzamelen en opslaan, is het adres van de computer van waaruit de pagina bekeken wordt, de gebruikte browser (type) en versie, de pagina's die bezocht zijn en de datum en het tijdstip van het bezoek. Het gebruik van deze informatie leidt er niet toe dat identificeerbare persoonsgegevens worden verzameld of opgeslagen.

Wijzigingen

Muco behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Statement. Controleer daarom regelmatig de Privacy Statement. Als u nog vragen heeft over deze Privacy Statement, neemt u dan contact op met Muco Amsterdam BV. Postadres: Burg. Roellstraat 32 1064BP Amsterdam, tel 020 - 618 37 81.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.