Modelbouw- en elektronica-advies op maat

U komt bij ons met uw idee of opdracht. Nadat u eea heeft uitgelegd geven wij aan of wij adequaat zouden kunnen helpen. Vervolgens wordt een niet uitgewerkte oplossing geboden. Tot dit stadium heeft u nog geen investeringen gedaan.

Bent u echter geinteresseerd in de oplossing dan werken wij het project verder met u uit. Er worden u materialen aangeboden die u direct af kunt nemen.
Neemt u echter dan nog geen materialen af dan koopt u een op naam gesteld tegoedbedrag ter grootte van E 50,- inclusief BTW. Dit tegoed is dan geldig voor materialen die u bij ons aan wilt kopen voor dit projekt. Het tegoed vervalt na een periode van twee maanden, ook als er geen materialen zijn afgenomen. Zo bespaart U hoge kosten bij een adviesburo én hoeft u ook niet helemaal zelf het wiel opnieuw uit te vinden.

Er is bij ons veel kennis van verkrijgbaar materiaal, kwaliteit en prijs. Wij zijn onpartijdig, bieden oplossingen vanuit uw belang en dat bespaart u tijd en geld.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.