UHU plast, plastic lijm met fijne dosseernaald 30 gram Bekijk groter

UHU plast, plastic lijm met fijne dosseernaald 30 gram

UHU Plast Special is een speciale lijm voor het lijmen van o.a. polystyrenen onderdelen en vele andere kunststoffen in de modelbouw. De zeer fijne metalen canule maakt het mogelijk om zuinig en nauwkeurig lijm aan te brengen, ook op ...

€ 6.90

Meer details

88.795.0960

UHU Plast Special is een speciale lijm voor het lijmen van o.a. polystyrenen onderdelen en vele andere kunststoffen in de modelbouw. De zeer fijne metalen canule maakt het mogelijk om zuinig en nauwkeurig lijm aan te brengen, ook op moeilijk toegankelijke plaatsen. UHU Plast Special is heel dun en vormt een taai-elastische, glasheldere lijmlaag.

 

Inhoud: 30 gram

 

Materialen

Voor modellen van kunststof (polystyreen), ook in combinatie met andere materialen zoals hout, karton, papier, etc. Niet geschikt voor Styropor®, PE, PP.

 

Verwerking/gebruiksaanwijzing

Te lijmen oppervlakken goed reinigen (drogen, stof- en vetvrij). Lijm aan één zijde dun aanbrengen, bij elkaar voegen, kort vastzetten. Vochtige lijmresten niet afvegen, maar na uitharden afknippen. Handsterkte na ca. 5 - 10 minuten, eindsterkte na 24 uur bereikt. Bij dunwandige kunststof oppervlakken heel dun laagje aanbrengen!

Er zijn nog geen recensies voor dit product

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...