Revell Aqua color mix, thinner 100ml.
Revell Aqua color mix, thinner 100ml.

Revell Aqua color mix, thinner 100ml.

89.645.39621
Op voorraad
€ 7,95
Incl. BTW

Verdunner en droogvertrager in één!!!

 

De Revell Aqua Color verven kunnen in principe verdund worden met water om ze spuitbaar te maken. Verdunnen met Aqua Color Mix heeft echter twee voordelen:

 

Enerzijds wordt de droging van de verf vertraagd: dit voorkomt dat de verf te snel droogt in het spuitpistool en op de ondergrond.

 

Anderzijds optimaliseert deze verdunner ook het spuitresultaat op het model. Vooral bij het gebruik van matte en semi-matte tinten vermindert Aqua Color Mix de ongewenste uitlijning van de randen bij het aanbrengen van verf. Aanbevolen mengverhouding: 3-4 delen kleur op 1 deel Aqua Color Mix. Aangezien de mengverhouding sterk afhangt van het gebruikte spuitpistool en de werkdruk van de compressor, dient u minder te verdunnen en de verf te testen. Als het spuitpistool spuugt of de verf te snel droogt op het model (ruw oppervlak), gewoon wat meer verdunnen.

revell
Nieuw
4009803396217

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.